2024. aasta loom: saarmas

2.50 

2024.aasta looma, saarmat, tutuvustav õppematerjal. Koosneb slaididest/lehtedes, kus peal on info käo kohta + tabel õpilasele täitmiseks linnu kohta. Palju erinevaid kasutusvõimalusi, loe alt! 😉

Failis on 5 lehte/slaidi infoga saarma kohta; 2 lehte uute mõistetega (ühel ainult mõisted, teisel ka selgitused); tabel õpilasele (4tk samasugust, siis saab kergesti valida, kas printida 2tk A4-le või suurematele õpilastele isegi 4tk A4-le.)

Mitmeid erinevaid kasutusvõimalusi, ise kasutan nii 1. klassi üldõpetuses kui 4.klassi eesti keeles. Mõned näited:

  1. Üleklassitöö, loete ja arutate koos ja õpite ühiselt tabeli täitmist.
  2. Rühma- või paaristöö. Lehed infoga võib mitmes eksemplaris panna klassi või koridori seintele, õpilased liiguvad ja täidavad. Olenevalt õpilaste vanusest võiks uued mõisted eelnevalt läbi arutada.
  3. Vanemad õpilased – liikuv ülesanne. Info-lehed on klassi taga seinal, õpilastel on tabel oma laual. Käivad lugemas, jätavad info meelde ja tulevad täidavad oma laua taga.
  4. Vanemad õpilased – liikuv paaristöö. Info-lehed on klassi taga seinal, üks õpilane on laua taga, teine käib lugemas ja siis tuleb jutustab paarilisele loetu ümber ja tema kirjutab tabelis onfo õigesse kohta. Siis rollid vahetatakse.

Ja kindlasti veelgi variante. 🙂

Materjali loomisel olen kasutanud infot siit lehelt: https://bio.edu.ee/loomad/Imetajad/LUTLUT2.htm

PS! Minu lehelt leiad ka samasuguse ülesande aasta linnu kohta ja peagi lisandub ka aasta puu ülesanne. 🙂

Hinnangud puuduvad.