SÕNAMÄNG “RIIK, LINN, TAIM …”

0.50 

Sõnamäng “Riik, linn, taim …”, mis sobib nii tunnile häälestamiseks, mõnusaks vahepalaks tunni keskel või tunni lõpetuseks. Mängu alguses valige/loosige täht ning õpilaste eesmärgiks on kirjutada valitud tähega algav riik, linn, taim jne. Mängida võib nii üksi, paarides kui ka rühmades.

Õppematerjali on müüdud 3 korda.

Sõnamäng “Riik, linn, taim …”, mis sobib nii tunnile häälestamiseks, mõnusaks vahepalaks tunni keskel või tunni lõpetuseks. Mängu alguses valige/loosige täht (see kirjutatakse esimesse lahtrisse) ning õpilaste eesmärgiks on etteantud aja jooksul kirjutada valitud tähega algav riik, linn, taim jne. Mängida võib nii üksi, paarides kui ka rühmades.

Aja lõppedes kontrollitakse vastuseid ühiselt ning tabelisse märgitakse punktid. Sõna, mis sobib vastavasse kategooriasse ja mida ükski teine rühm ei nimeta, annab 10 punkti. Sõna, mis sobib vastavasse kategooriasse ja mis on kirja pandud veel mõnel rühmal, annab 5 punkti. Vale sõna või tühjaks jäetud lahter annab 0 punkti. Kokku on võimalik koguda maksimaalselt 80 punkti.

Hinnangud puuduvad.