Meie päikesesüsteem

2.00 

“Meie päikesesüsteem” poster on värvikas ja hariv ülevaade Päikesesüsteemi olulisematest objektidest, sobides suurepäraselt klassiruumi või laste tuppa. Õpi tundma planeete, asteroide ja komeete visuaalselt kaasahaaraval viisil!

Õppematerjali on müüdud 2 korda.
Õpetaja: Kelly Olvi
Kategooria: Õppeaste:

“Meie päikesesüsteem” poster on suurepärane õppevahend nii lastele kui täiskasvanutele, kes soovivad avastada meie kosmilist kodu. Poster pakub selget ja värvikat ülevaadet Päikesest ja tema ümber tiirlevatest objektidest, sealhulgas planeetidest, asteroididest, komeetidest ja kuudest. See sobib ideaalselt klassiruumi, laste tuppa või kodukontorisse, pakkudes samal ajal harivat ja inspireerivat sisu.

Ainulaadsed omadused:

  • Visuaalne ülevaade: Detailne ja atraktiivne graafika aitab mõista Päikesesüsteemi erinevaid komponente, sealhulgas planeete, kääbusplaneete, asteroide ja komeete.
  • Hariv ja lõbus: Tekst ja pildid on lihtsas ja arusaadavas keeles, sobides ideaalselt noorematele õpilastele ja kõigile, kes soovivad oma teadmisi kosmosest täiendada.
  • Kvaliteetne disain: Poster on trükitud kõrge kvaliteediga materjalile, tagades vastupidavuse ja pikaajalise kasutamise.
  • Suurus: Optimaalne suurus, mis sobib igasse ruumi, pakkudes nii informatsiooni kui ka visuaalset atraktiivsust.

Selle postri abil saab igaüks õppida tundma meie Päikesesüsteemi olulisi objekte ja nende omadusi, mis teeb selle ideaalseks kingituseks noortele kosmosehuvilistele ja teadushuvilistele.

Hinnangud puuduvad.