Arvuti Bingo

Algne hind oli: 3.00 €.Current price is: 2.50 €.

Arvuti Bingo on hariv ja lõbus mäng, mis aitab õpilastel õppida ja kinnistada arvutikasutuse, küberturvalisuse ning netiketi põhitõdesid. Mäng koosneb erinevatest tegevustest, mis on seotud arvutioskuste, turvalise internetikasutuse ja digitaalse suhtluskultuuri teemadega. Sobib suurepäraselt klassiruumis kasutamiseks, et muuta õppimine interaktiivsemaks ja lõbusamaks.

Õppematerjalil ei ole veel müüke. Ole esimene, kes selle ostab!

Arvuti Bingo on interaktiivne õppemäng, mis ühendab arvutiõpetuse, küberturvalisuse ja netiketi oskused ühtseks mängulise tegevuseks. Mäng sobib nii individuaalseks kui ka grupitegevuseks ja on eriti kasulik õpilastele, kes õpivad tundma digimaailma turvalisi ja vastutustundlikke kasutusviise.

Kuidas mängida:

1. Valmistamine:

•Jagage iga osaleja vahel bingo kaardid, mis sisaldavad ruute erinevate tegevustega, näiteks “Olen täna kasutanud klaviatuuri” või “Olen täna vältinud isiklike andmete jagamist sotsiaalmeedias.”

•Mängu saab kohandada vastavalt vajadusele, keskendudes kas arvutiõppele, küberturvalisusele või netiketile.

2. Mängu eesmärk:

•Eesmärgiks on märgistada ruudud, kui õpilane on konkreetse tegevuse täitnud. Esimesena horisontaalse, vertikaalse või diagonaalse rea täis saanud mängija hüüab “Bingo!” ja võidab.

3. Näited bingo ruutudest:

•Arvutiõpe: “Olen täna teinud ekraanipildi”, “Olen täna kasutanud otsingumootorit”.

•Küberturvalisus: “Olen täna kasutanud tugevat parooli”, “Olen täna vältinud tundmatuid linke”.

•Netikett: “Olen täna olnud internetis viisakas ja lugupidav”, “Olen täna hoidunud spämmi saatmisest”.

4. Arutelu ja tagasiside:

•Kui mäng on läbi, võib õpetaja pidada arutelu iga tegevuse olulisuse üle. Näiteks, miks on tähtis kasutada tugevaid paroole või kuidas korrektne netikett muudab internetikeskkonna turvalisemaks ja meeldivamaks kõigile.

Kellele mäng on mõeldud:

Mäng on mõeldud kooliõpilastele, et õpetada neile praktilisi ja elulisi oskusi arvuti kasutamise ning internetis turvalise ja vastutustundliku käitumise kohta.

Kokkuvõte:

Arvuti Bingo on lõbus ja hariv mäng, mis muudab digitaalse kirjaoskuse ja turvalise käitumise õppimise mänguliseks. See on suurepärane viis õpetada noortele, kuidas kasutada tehnoloogiat vastutustundlikult ja turvaliselt.

Hinnangud puuduvad.